Op deze pagina kunt u de actuele acties vinden van e-Dot, er wordt regelmatig korting gegeven op diensten of producten die u bij ons kunt afnemen. Denk hierbij aan een lagere prijs voor een domeinregistratie of een een kortingspercentage op een combinatie van diensten.

Onderstaande acties zijn op dit moment geldig, profiteer dus snel!

Gratis domeinnaam bij een hostingpakket (jaar in, jaar uit)
Indien u een hostingpakket bij ons afneemt krijgt u een bijbehorende .nl domeinnaam geheel gratis! Wegens het succes van deze actie bieden we deze niet voor één jaar aan maar over de gehele periode dat u diensten bij ons afneemt. Wenst u een hostingpakket dan krijgt u de .nl domeinnaam die er bij hoort gratis, elk jaar weer. Wilt u een andere domeinnaam dan een .nl domeinnaam bij uw hostingpakket? Dan krijgt u hier de prijs van een .nl domeinnaam op in mindering gebracht. Profiteer nu van deze actie en kies voor kwaliteit met een e-Dot hostingpakket!

Een .info domein voor slechts € 2,25 inclusief btw
De .info extensie blijft mateloos populair onder internet gebruikers, de informatie naam wordt reeds gebruikt door vele particulieren en bedrijven. Nu bij e-Dot het eerste jaar voor € 2,25 inclusief btw, de jaren daarop voor € 12,25 inclusief btw. Bestelt u ook uw eigen .info domeinnaam?
 

Acties

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.