Hier vindt u informatie over de .co.uk extensie, klik hier voor het tarieven overzicht of klik hier voor het overzicht met alle extensies.

Extensie .co.uk (Verenigd Koninkrijk)
De .co.uk extensie komt uit het Verenigd Koninkrijk en is veruit de populairste extensie van de extensies uit dit werelddeel zoals .org.uk en .me.uk. De extensie .uk zelf is niet beschikbaar voor gebruik. Een co.uk domeinnaam wordt per 2 jaar geregistreerd en gefactureerd.

Overzicht .co.uk extensie

Prijs per periode: € 13,12

Prijs i.c.m. hosting: € 3,88

Registratie periode: 2 jaar

Minimum tekens: 3

Maximum tekens: 63

Numerieke domeinnamen: Toegestaan

Verhuizing domeinnamen: Mogelijk


Registratie- en verhuisprocedure
Na registratie van een .co.uk domeinnaam zal uw domeinnaam binnen 24 uur zichtbaar en actief zijn. Bij een verhuizing van een .co.uk domeinnaam krijgt de huidige registrar een verzoek per e-mail om de verhuizing te accepteren of te weigeren, het is dus van belang dat deze op de hoogte is van een verzoek tot verhuizing van uw kant. Ook moet de .co.uk domeinnaam getagged worden met de tag ENOM, hier kan uw huidige provider voor zorgen. Na acceptatie van het verhuis-verzoek zal de procedure binnen 24 uur afgerond zijn en zal uw domeinnaam bereikbaar zijn.

Overige informatie/registratie vereisten
Er zijn geen speciale vereisten voor een .co.uk domeinnaam, iedereen kan een .co.uk domein registreren. De enige opmerking hierbij is dat een .co.uk domeinnaam per 2 jaar wordt geregistreerd en gefactureerd. Bij een verhuizing is het noodzakelijk dat een domeinnaam getagged moet worden (zie boven).

 

Informatie over de .co.uk extensie

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.