Hier vindt u informatie over de .in extensie, klik hier voor het tarieven overzicht of klik hier voor het overzicht met alle extensies.

Extensie .in (India)
De .in extensie is het officiƫle top-level domein voor India en pas sinds medio 2005 in gebruik. De extensie is een erg populaire aangezien .in bijvoorbeeld een leuke afkorting is van internet.

Overzicht .in extensie

Prijs per periode: € 20,25

Prijs i.c.m. hosting: € 11,00

Registratie periode: 1 jaar

Minimum tekens: 3

Maximum tekens: 63

Numerieke domeinnamen: Toegestaan

Verhuizing domeinnamen: Mogelijk


Registratie- en verhuisprocedure
Na registratie van een .in domeinnaam zal uw domeinnaam binnen enkele uren zichtbaar en actief zijn. Een verhuizing van een .in domeinnaam gaat wat ingewikkelder in z'n werking. Hiervoor is namelijk een speciale 'authorisation key' nodig (een EPP code ook wel genoemd), deze code kunt u opvragen bij de huidige registrar van uw domeinnaam. Vervolgens kunt u tijdens het bestellen invoeren en kunnen wij de verhuizing in gang zetten, op dat moment wordt de huidige registrar een verzoek verstuurd per e-mail om de verhuizing te accepteren of te weigeren. Het is dus van belang dat deze op de hoogte is van een verzoek tot verhuizing van uw kant. Na het accepteren hiervan zal de procedure binnen 24 uur afgerond zijn en zal uw domeinnaam ook bereikbaar zijn. Een .in domeinnaam moet minimaal al 60 dagen zijn geregistreerd om verhuist te kunnen worden.

Overige informatie/registratie vereisten
Er zijn geen speciale vereisten voor een .in domeinnaam, iedereen kan een .in domein registreren.

 

Informatie over de .in extensie

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.