Hier vindt u informatie over de .org.uk extensie, klik hier voor het tarieven overzicht of klik hier voor het overzicht met alle extensies.

Extensie .org.uk (Verenigd Koninkrijk)
De .org.uk extensie komt uit het Verenigd Koninkrijk en is één van de extensies uit dit werelddeel, net zoals .co.uk en .me.uk. De extensie .uk zelf is niet beschikbaar voor gebruik. Een org.uk domeinnaam wordt per 2 jaar geregistreerd en gefactureerd.

Overzicht .org.uk extensie

Prijs per periode: € 13,12

Prijs i.c.m. hosting: € 3,88

Registratie periode: 2 jaar

Minimum tekens: 3

Maximum tekens: 63

Numerieke domeinnamen: Toegestaan

Verhuizing domeinnamen: Mogelijk


Registratie- en verhuisprocedure
Na registratie van een .org.uk domeinnaam zal uw domeinnaam binnen 24 uur zichtbaar en actief zijn. Bij een verhuizing van een .org.uk domeinnaam krijgt de huidige registrar een verzoek per e-mail om de verhuizing te accepteren of te weigeren, het is dus van belang dat deze op de hoogte is van een verzoek tot verhuizing van uw kant. Na acceptatie zal de procedure binnen 24 uur afgerond zijn en zal uw domeinnaam bereikbaar zijn.

Overige informatie/registratie vereisten
Er zijn geen speciale vereisten voor een .org.uk domeinnaam, iedereen kan een .org.uk domein registreren. Het enige is dat een .org.uk domeinnaam per 2 jaar wordt geregistreerd en gefactureerd.

 

Informatie over de .org.uk extensie

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.