Hier vindt u informatie over de .ws extensie, klik hier voor het tarieven overzicht of klik hier voor het overzicht met alle extensies.

Extensie .ws (Western Samoa)
De originele oorsprong van de .ws extensie ligt bij het land Western Samoa. Maar door de afkorting ws wordt deze extensie aan de man gebracht voor de term 'website'.

Overzicht .ws extensie

Prijs per periode: € 35,25

Prijs i.c.m. hosting: € 26,00

Registratie periode: 1 jaar

Minimum tekens: 4

Maximum tekens: 63

Numerieke domeinnamen: Toegestaan

Verhuizing domeinnamen: Niet mogelijk


Registratie- en verhuisprocedure
Na registratie van een .ws domeinnaam zal uw domeinnaam binnen enkele uren (vaak al gelijk) zichtbaar en actief zijn. Bij een verhuizing zal contact opgenomen worden met de huidige registrar/domeinhouder die een e-mail zal ontvangen met een verzoek om de verhuizing te accepteren of te weigeren. Bij acceptatie zal de verhuizing binnen 24 uur rond zijn en zal uw domeinnaam ook actief en zichtbaar zijn. Zorg er bij een verhuizing altijd voor dat de huidige contactpersoon van de domeinnaam (meestal uw huidige registrar) op de hoogte is van een verhuizing en dat het e-mail adres wat ingesteld is bij de registratie van de domeinnaam werkend is.

Overige informatie/registratie vereisten
Er zijn geen speciale vereisten voor een .ws domeinnaam, iedereen kan een .ws domein registreren. Indien u een twee (2) of drie (3) karakters lange domeinnaam wenst te registreren in .ws kunt u contact opnemen met info at e-dot.nl.

 

Informatie over de .ws extensie

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.