Indien u al een domeinnaam heeft en deze graag bij e-Dot wilt onderbrengen kunt u deze naar ons verhuizen. Dit is een redelijk eenvoudig proces en wij begeleiden dit van begin tot eind voor u. De kosten van een verhuizing zijn gelijk aan de kosten van een nieuwe registratie, u betaalt dus niets extra.

Bij een verhuizing van een domeinnaam verandert de zogenoemde registrar, dit wordt e-Dot. Ook worden de nameservers aangepast zodat de domeinnaam in het vervolg via e-Dot wordt uitgevoerd, tenzij u uiteraard kiest voor onze dienst 'Eigen nameservers'. De houder van de domeinnaam blijft gelijk, als een domeinnaam van u is blijft deze ook van u na een verhuizing.

De verhuisprocedure
Het verhuizen zelf is relatief eenvoudig; allereerst licht u de huidige registrar (het bedrijf of de persoon waar u de domeinnaam nu heeft ondergebracht) in dat u wilt verhuizen. Een registrar dient voor elke verhuizing een akkoord te geven, het is dus belangrijk dat zij hier van op de hoogte is. Vervolgens kunt u in uw My e-Dot een bestelling plaatsen voor uw domeinnaam, de rest zal zich vanzelf wijzen. Onze bestelprocedure past zich helemaal aan op uw wensen en zal u van alle benodigde informatie voorzien, een verhuizing kan dezelfde dag al plaatsvinden en afgerond zijn!

De webhosting verhuis service
Indien u een hostingpakket wenst en de huidige inhoud van uw website niet zelf kunt of wilt verplaatsen van uw huidige registrar naar uw e-Dot hostingpakket bieden wij tevens een verhuis service als mogelijkheid, wij zullen in dat geval zorg dragen voor de verhuizing van uw domeinnaam en website.
 

Domeinnaam verhuizen

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.