Overname e-Dot door Esmero
Deze maand bestaat e-Dot 18 jaar. We kijken terug op een fijne samenwerking met onze klanten waarvan velen al jarenlang bij ons zijn, sommigen al vanaf het begin in 2004. Wijzelf zijn toe aan een nieuwe uitdaging en we hebben een fijne partij gevonden die onze klanten meer kan bieden dan wij. Het is een hosting bedrijf met zeer goede reviews, een actieve support en een fijn team van medewerkers.
Graag stellen wij het nieuwe team aan u voor:

Esmero

Esmero.nl is ontstaan uit de samenvoeging van meerdere webhosting bedrijven. Esmero is spaans voor ontzorgen en dat is dan ook de visie van het bedrijf! Esmero is voornamelijk gespecialiseerd in het bieden van webhosting, managed wordpress omgevingen en cloudoplossingen.

Esmero neemt per vandaag het roer over en uiteraard blijven wij nog geruime tijd betrokken om een soepele overdracht voor alle partijen te kunnen garanderen.

U willen we bedanken voor uw vertrouwen en voor de samenwerking. We zijn dankbaar dat we 18 jaar hebben kunnen samenwerken met zulke fijne klanten in Nederland en Belgiƫ en we geven vol vertrouwen het stokje over aan het kundige en zeer enthousiaste team van Esmero.

Mocht u nog vragen hebben, dan vernemen we het graag.

Wij wensen u veel succes met de voortzetting van uw online activiteiten.

Hartelijke groeten,
Ewout, Remy en Jacqueline

 

Overname e-Dot door Esmero

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.