Om het gebruiksgemak te verbeteren en om aan de vraag naar nieuwe diensten en mogelijkheden te voldoen heeft e-Dot My e-Dot ontwikkeld. Dit is een persoonlijk gedeelte waar u zich gratis en vrijblijvend voor kunt aanmelden, als u niets wilt bestellen kunt u hier bijvoorbeeld bekijken wat de mogelijkheden zijn. En als u wel wat wenst te bestellen staat er een zeer geavanceerd bestelformulier voor u klaar.

My e-Dot is de ideale omgeving voor u als gebruiker, u kunt hier vrijwel alles zelf doen. U wilt een dienst aanpassen? U wilt de houder van een domeinnaam aanpassen? U wilt uw hostingpakket upgraden? U wilt een betaling direct voldoen en verwerkt zien? 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u dit allemaal doen vanuit uw My e-Dot. Gebruikersgemak en de mogelijkheid voor u om alles zelf in beheer te kunnen hebben staan voorop, ook kunt u hier terecht voor vele handleidingen en overige support.

Maak vandaag nog een My e-Dot account aan en profiteer van de vele mogelijkheden en het gebruikersgemak. Indien u al over een account beschikt kunt u rechts van deze pagina inloggen met de bij u bekende gegevens.

 

My e-Dot

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.