e-Dot is voor u de juiste partij om een mailing te verzorgen. Wij kunnen dit van begin tot eind voor u regelen, we ontwerpen een passende e-mail template voor u en we sturen voor u indien gewenst de mailing ook naar de door u opgegeven ontvangers.

Wij kunnen de volgende diensten voor u verzorgen:
  • Het ontwerpen van een e-mail template, we leveren u een template aan waarin u e-mail kunt versturen. Onze e-mail templates hebben een hoge attentiewaarde. Uiteraard bewaken we bij het ontwerp uw bestaande huisstijl en vertalen we deze naar een professioneel opgemaakte correnspondentie per e-mail.
  • Het versturen van een mailing naar door u opgegeven ontvangers, onze mailservers zorgen ervoor dat alle door u verzonden e-mail aankomt. Indien u over enkele gegevens van uw ontvangers beschikt kunnen we er ook een gepersonaliseerde mailing van maken voor u.
  • Het ontwikkelen van een gerelateerde webapplicatie, voor als u mensen uit een nieuwsbrief wilt doorsturen naar bijvoorbeeld een aanmeld-pagina.

Ruime ervaring, hoge kwaliteit
e-Dot heeft ruime ervaring met het leveren van e-mail diensten, hierdoor is de kwaliteit van uw mailing gegarandeerd. Zo kunt u er bijvoorbeeld vanuitgaan dat uw e-mail in vrijwel alle (web)mail applicaties gelezen kan worden, hierdoor is de attentiewaarde zeer hoog en geeft u zo een representatief visitekaartje af aan uw ontvangers. Op deze pagina kunt u enkele voorbeelden vinden van mailings die wij onlangs verzorgd hebben.

Vaste prijzen, duidelijkheid
Wij leveren onze e-mail diensten tegen vaste prijzen, hierdoor is het voor u altijd duidelijk wat u kwijt bent en wat u hiervoor terug krijgt. Indien u meerdere e-mail diensten tegelijkertijd bij ons wenst af te nemen kunt u ook contact opnemen voor een offerte op maat.

Waar wilt u meer informatie over?
Ontwerp · Het ontwerpen van een e-mail template
Mailing · Het versturen van een mailing
Webapplicatie · Het laten ontwikkelen, opschonen of bewerken van online applicaties
Portfolio · Voorbeelden van recente verzorgde mailings
Offerte · Verzoek tot een offerte op maat of meer informatie
 

E-mail diensten

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.