Indien u een e-mail wenst te versturen kunnen wij dit voor u in orde maken. Wij zorgen ervoor dat uw e-mail op alle plaatsen van bestemming aan komt.

Voor een bedrag van van € 250,00 exclusief btw verzorgen wij een mailing voor u, dit is met een maximum van 2000 e-mail adressen. Indien u naar meer e-mail adressen uw mailing wenst te verzenden betaald u € 0,10 per extra e-mail adres.

Hoe wij uw mailing versturen
Wij versturen uw mailing in groepen en vanaf onze e-mail servers die geconfigureerd zijn om optimaal e-mail te kunnen versturen. Zo minimaliseren wij de kans dat uw e-mail wordt gezien als ongewenst bij uw ontvangers en verhogen wij de kans dat uw e-mail aankomt doordat wij continu door zullen blijven gaan met het aanbieden van uw e-mail als deze bijvoorbeeld wordt geweigerd door een ontvanger (als bijvoorbeeld de inbox van een ontvanger vol zit). Indien gewenst kunnen wij uw e-mail verzenden in tekst én in HTML-formaat om er zeker van te zijn dat iedereen deze kan lezen.

Ook maken wij gebruik van MHTML, een techniek die ervoor zorgt dat afbeeldingen in een e-mail direct zichtbaar zijn, zonder dat de ontvanger deze eerst nog apart moet downloaden of weergeven. Met als gevolg een hogere attentiewaarde.

Gepersonaliseerde e-mail
Indien u beschikt over bijvoorbeeld een naam van een ontvanger kunnen wij ook gepersonaliseerde e-mail voor u verzorgen. Hierbij kunt u denken aan een gepersonaliseerd aanhef zoals "Beste mijnheer Jansen" in plaats van "Beste lezer". Neem met ons contact op voor alle mogelijkheden.

Uitgebreide mailing met webapplicatie
Een voorbeeld een gerelateerde webapplicatie is als u mensen ergens per e-mail voor wenst uit te nodigen. Wij kunnen een webpagina voor u opzetten waar wij de lezers van uw e-mail naar toe kunnen sturen met een gepersonaliseerde link. Wij kunnen opslaan welke ontvanger op deze link heeft geklikt en/of zich ergens voor heeft aangemeld. Meer informatie en voorbeelden over een gerelateerde webapplicatie vindt u op deze pagina.

Waar wilt u meer informatie over?
Ontwerp · Het ontwerpen van een e-mail template
Webapplicatie · Het ontwikkelen van een gerelateerde webapplicatie
Portfolio · Voorbeelden van recente verzorgde mailings
Offerte · Verzoek tot een offerte op maat of meer informatie
 

Mailing verzorgen

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.