e-Dot verzorgd al enkele jaren mailings voor kleine en grote bedrijven en websites, op deze pagina vindt u een overzicht van enkele recent verzorgde mailings. Ook kunt u een voorbeeld laten opsturen.

Om u een compleet beeld te bieden van deze onderstaande mailings kunt u in het veld onderin deze pagina uw e-mail adres opgeven, wij sturen u dan een gewenste e-mail template toe per e-mail.

De standaard e-Dot mailing
e-Dot mailing Onze eigen automatisch verzonden e-mail versturen wij in de e-Dot template. Deze template is ontworpen op basis van de lay-out van de website om zo een herkenbaar beeld uit te stralen naar onze relaties. Het voorbeeld plaatje is de tijdelijke kerst-uitgave van deze mailing met een aangepast logo linksbovenin.

De kerstuitgave van de e-Dot mailing
e-Dot kerstmailing Voor de kerstdagen in 2007 hebben wij een aparte kerstuitgave van onze eigen mailing ontworpen. Dit ontwerp is gebaseerd op ons logo in combinatie met enkele herkenbare (sommige zelf getekende) afbeeldingen gerelateerd aan de feestdagen. Het voorbeeld plaatje is een voorbeeld van deze template met een voorbeeld tekst. Deze template is eenmalig gebruikt voor deze gelegenheid en verzonden naar alle relaties van e-Dot.

Mailing voor leden van Sports Unlimited
Sports Unlimited Tegen het einde van het jaar 2007 hebben wij een mailing ontworpen voor sportschool Sports Unlimited. Hierin werden alle leden uitgenodigd voor een kerstborrel, leden konden in de e-mail op een gepersonaliseerde link klikken alwaar zij konden aangeven met hoeveel personen zij wel of niet kwamen naar deze kerstborrel. De aanmeldingen zijn in een dagelijks overzicht naar Sports Unlimited verzonden.

Deze webapplicatie en dit ontwerp zijn beiden door e-Dot ontwikkelt. Het voorbeeld plaatje is een voorbeeld van deze template met een gedeelte van de verzonden tekst.

Mailing voor de Bibliotheek West-Achterhoek
Bibliotheek West-Achterhoek Voor Bibliotheek West-Achterhoek hebben we allereerst een eigen mailsysteem ontwikkelt waarmee de leners met een nieuwsbrief-voorkeur automatisch een nieuwsbrief toegestuurd kunnen krijgen, vervolgens hebben we een mailtemplate ontworpen voor deze nieuwsbrieven. In de nieuwsbrieven staat het laatste nieuws vermeld, alle verzonden nieuwsbrieven worden in het mailsysteem opgeslagen en ook worden er diverse statistieken bijgehouden. Deze template is niet als voorbeeld beschikbaar door de diverse en aangepaste inhoud.

Voorbeeld versturen
Stuur mij een ontwerp per e-mail toe als voorbeeld, naar:


Gewenste e-mail template:
Waar wilt u meer informatie over?
Ontwerp · Het ontwerpen van een e-mail template
Mailing · Het versturen van een mailing
Webapplicatie · Het ontwikkelen van een gerelateerde webapplicatie
Offerte · Verzoek tot een offerte op maat of meer informatie
 

Mailing webapplicatie

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.