Een standaard tekst e-mail verzenden aan uw relaties zult u geen hoge ogen meer mee gooien, een strakke HTML-mailing met bijpassend ontwerp is iets wat de attentiewaarde van uw e-mail verhoogd. e-Dot verzorgt dit voor u, wij ontwerpen voor u een e-mail template waarmee u een representatief visitekaartje afgeeft aan uw ontvangers.

Voor een vaste prijs van € 400,00 excl. btw ontwerpen wij voor u een mail template, gebaseerd op uw wensen en uw bedrijf of website. Uiteraard bewaken we bij het ontwerp uw bestaande huisstijl en vertalen we deze naar een professioneel opgemaakte correnspondentie per e-mail. Onze mail templates garant voor een correcte weergave in bijna alle (web)mail applicaties. Wij ondersteunen u tevens in het gebruik van uw template, of als u van onze verzend-diensten gebruik maakt verzorgen wij dit ook voor u.

Een e-mail ontwerp is eenmalig en kan meerdere keren gebruikt worden, u kunt het bijvoorbeeld integreren in uw website en al uw automatisch verzonden e-mail er mee verzenden. De e-mail template wordt aangeleverd met een header en een footer in HTML-code, ook krijgt u de afbeeldingen erbij aangeleverd.

Indien u interesse heeft in een e-mail template kunt u vrijblijvend dit formulier invullen, vermeld hierbij uw wensen en wij voorzien u vervolgens van alle benodigde informatie.

Waar wilt u meer informatie over?
Mailing · Het versturen van een mailing
Webapplicatie · Het laten ontwikkelen, opschonen of bewerken van online applicaties
Portfolio · Voorbeelden van recente verzorgde mailings
Offerte · Verzoek tot een offerte op maat of meer informatie
 

E-mail ontwerp

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.