Voor uitgebreide mailings kunnen wij ook een bijpassende webapplicatie ontwikkelen. Denk hierbij aan een aanmeld-pagina voor een bepaald evenement voor de lezers van uw e-mail.

De kosten voor het ontwerpen en ontwikkelen van een webapplicatie bij een mailing zijn varierend en hangen af van uw wensen. Indien u uw mailing door ons laat verzorgen ontwikkelen wij tegen gereduceerd tarief een webapplicatie op maat voor u. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgaaf, vermeld hierbij al uw wensen en wij nemen contact met u op.

Een voorbeeld: klanten uitnodigen voor een evenement
Een voorbeeld van een webapplicatie bij een mailing is dat u als bedrijf uw klanten zou uitnodigen voor een bedrijfsevenement. Uw klanten krijgen deze uitnodiging gepersonaliseerd per e-mail waarin ze wordt gevraagd om op een link te klikken, als zij dit doen krijgen zij een door ons ontworpen webpagina waar zij kunnen aangeven met hoeveel personen zij wel of niet wensen te komen naar uw bedrijfsevenement. Wij slaan op welke ontvanger welke keuzes maakt en houden de resultaten bij voor u, desgewenst sturen we u een dagelijks overzicht.

Waar wilt u meer informatie over?
Ontwerp · Het ontwerpen van een e-mail template
Mailing · Het versturen van een mailing
Portfolio · Voorbeelden van recente verzorgde mailings
Offerte · Verzoek tot een offerte op maat of meer informatie
 

Mailing webapplicatie

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.