Op deze pagina's vindt u een selectie van enkele projecten terug op het gebied van webdesign, scripting en het ontwerpen van drukwerk die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Van enkele van de genoemde projecten heeft e-Dot alle beschikbare diensten uitgevoerd. Van de domeinregistratie, webhosting, webdesign, scripting en ontwerpen van het drukwerk aan toe.

e-Dot e-Dot
Uiteraard hebben we ons eigen drukwerk gemaakt, e-Dot is voorzien van eigen ontworpen visitekaartjes, stickers, enveloppen en briefpapier. Ook ontwerpen wij regelmatig folders, brochures of posters voor onze producten. Als u op het plaatje klikt ziet u de achterkant van onze visitekaartjes.

Sunshift Sunshift
Voor Sunshift hebben we een logo ontworpen, ook hebben we op basis hiervan een passend visitekaartje ontworpen.

Als u op de kleine afbeelding klikt kunt u een grote versie van het logo bekijken.

Step Aerobics Step!Aerobics
Voor een aerobicsclub hebben we een logo ontworpen, de tekst voor het woord step is geen bestaand lettertype en compleet getekend.

Als u op de kleine afbeelding klikt kunt u een grote versie van het logo bekijken.

EDW Impressions Erwin de Werd Impressions
Ook voor Erwin de Werd Impressions hebben we het visitekaartje en het logo ontworpen.

Als u op de kleine afbeelding klikt kunt u een grote versie van de voorkant bekijken. Als u hier klikt kunt u de voorkant bekijken.

Hogiaf Hogiaf
Voor Hogiaf, Federatie van Jonge Ondernemers Nederland, hebben we ook divers drukwerk ontworpen, waaronder visitekaartjes.

Als u op de kleine afbeelding klikt kunt u een grote versie van de voorkant van een visitekaartje bekijken. Als u hier klikt kunt u de achterkant bekijken.

Peter Schiks Peter Schiks
Voor onze boekhouder Peter Schiks hebben we zijn visitekaartjes en logo ontworpen.

Als u op de kleine afbeelding klikt kunt u een grote versie van de voorkant bekijken. Als u hier klikt kunt u de achterkant bekijken.

Winning Business Only Winning Business Only
Voor Winning Business Only ontwerpen wij al lange tijd veel drukwerk. Zo hebben wij hiervan ook het logo ontworpen. Hier kunt u een voorbeeld van wederom het visitekaartje vinden.

Als u op de kleine afbeelding klikt kunt u een grote versie van de achterkant bekijken. Als u hier klikt kunt u de voorkant bekijken.


Andere portfolio pagina
Webdeveloping · Ontwerpen van websites en ontwikkelde webapplicaties
E-mail · Ontwerpen voor e-mail templates en nieuwsbrieven
 

Drukwerk portfolio

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.