Op deze pagina's vindt u een selectie van enkele projecten terug op het gebied van webdesign, scripting en het ontwerpen van drukwerk die wij de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Van enkele van de genoemde projecten heeft e-Dot alle beschikbare diensten uitgevoerd. Van de domeinregistratie, webhosting, webdesign, scripting en ontwerpen van het drukwerk aan toe.

De Linterhof De Linterhof
Voor Stichting De Linterhof hebben we in 2009 een website en webapplicatie ontwikkeld. De website geeft informatie over de stichting en roept bezoekers op om meer informatie te verkrijgen via een contact of aanvraagformulier. Achter de website zit een systeem waarmee de beheerders van de stichting eenvoudig met elkaar kunnen communiceren en documenten uit kunnen wisselen. De huisstijl en het logo zijn ook door e-Dot vormgegeven.


Sunshift Sunshift
Voor Sunshift hebben we in 2008 een website en webapplicatie ontwikkeld. Sunshift is gespecialiseerd in zonwering, wij hebben dan ook een passende webshop met prijs en offerte generator ontwikkeld met oneindig veel mogelijkheden voor de eindgebruiker, zo kan elk product en elke pagina tot in detail worden aangepast zonder dat daar veel kennis voor benodigd is. Voor Sunshift hebben wij ook het logo en een visitekaartje ontworpen.


Artflow Artflow
Voor de website van Artflow hebben we in 2007 een design en een webbased applicatie ontwikkeld. Artflow is een bedrijf dat olieverf schilderijen verkoopt, daarvoor hebben wij een webshop geschreven zodat klanten schilderijen kunnen bestellen en ook hun eigen gewenste schilderijen kunnen uploaden. Ook is er een beheer-gedeelte waar bestellingen, klanten en producten mee kunnen worden beheert voor de medewerkers van Artflow.


Bibliotheek Doetinchem / West-Achterhoek
Bibliotheek Doetinchem Na 5 jaar gebruik te hebben gemaakt van een inmiddels redelijk verouderde website was het voor de Bibliotheek in Doetinchem de hoogste tijd voor een nieuwe website, namelijk een moderne en tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke website. Deze hebben wij ontwikkelt en deze is in februari van 2006 gelanceerd. De website is volledig te beheren via een Content Management System (CMS) en kan beheert worden door diverse bibliotheken en bevat uitbreidingsmogelijkheden voor nieuwe vestigingen die gebruik kunnen maken van hetzelfde systeem en website, zo heeft elke vestiging een eigen website maar horen alle vestigingen ook weer bij elkaar middels één centrale website. Alle pagina's kunnen apart worden beheert middels het template beheer systeem en alle activiteiten, nieuwsberichten en cursussen kunnen uitgebreid worden aangepast en uitgebreid. Ook is er een koppeling met het catalogussysteem BiCat opgezet.
Bibliotheek West-Achterhoek
In januari 2007 hebben wij tevens de vernieuwing van de website op ons genomen door de fusie van Bibliotheek Doetinchem met 6 andere bibliotheken, sindsdien bestaat de bibliotheek onder de naam Bibliotheek West-Achterhoek.

De website is voorzien van nieuwe kleuren, een nieuwe opmaak en gekoppelt met de huisstijl van de nieuwe bibliotheek. Ook is er een nieuwsbrief-template ontwikkelt.Winning Business Only
Winning Business Only Eind 2005 is de website van Winning Business Only, een nieuw bedrijf, geheel door ons ontwikkelt. Winning Business Only bestaat uit meerdere bedrijven waar Winning Business Only een overkoepelend bedrijf van is, zo is deze website ook de hoofdwebsite en kan men via deze website eenvoudig terecht komen bij de overige 3 websites die qua layout hetzelfde zijn maar allen over andere content beschikken. De website kan worden bekeken en aangepast worden in meerdere talen en alle pagina's van de verschillende websites zijn centraal te wijzigen, zo kan een contact pagina voor alle 4 de websites dus op één punt worden gewijzigd en zijn deze wijzigingen zichtbaar op alle websites.


Enkele overige webdeveloping projecten
  • Webpiraat.nl · Jongeren-community geïntegreerd een forum met al meer dan 10 miljoen berichten en tienduizenden leden, opgezet in 2003 (inmiddels overgenomen door derden).
  • The Ticket House · Website en verkoop-systeem voor het verkopen van kaarten voor uitverkochte evenementen, ontwikkelt in 2002 (bedrijf is in 2007 gestopt).
  • E-programmeur · Ontwerp voor een forum voor programmeurs, ontwikkelt in 2003.

Andere portfolio pagina
Drukwerk · Ontwerpen voor drukwerk zoals visitekaartjes en logo's
E-mail · Ontwerpen voor e-mail templates en nieuwsbrieven
 

Webdeveloping portfolio

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.