De vraag naar webapplicaties wordt steeds groter, bedrijven hebben behoeftes aan een totaalpakket die bijvoorbeeld een webshop koppelt met een administratief systeem voor de medewerkers. Webapplicaties hebben vele voordelen, zo zijn ze van overal in de wereld bereikbaar en wordt het verschil met desktopapplicaties steeds kleiner door het gebruik van nieuwe technieken.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van webontwikkeling kunnen we u perfect ondersteunen bij uw wensen. We ontwikkelen totale systemen op maat voor uw website of uw bedrijf, u kunt hierbij denken aan een webshop of aan een groter iets zoals een intranet voor uw medewerkers.

Onze webapplicaties zijn krachtige applicaties die voldoen aan de laatste eisen waardoor veiligheid en gebruiksgemak voorop staan. Een goed voorbeeld van de webapplicaties die wij ontwikkelen is de e-Dot website en dan met name het My e-Dot gedeelte wat volledig is geautomatiseerd.

Wat wij doen.. in het kort
Wij ontwikkelen, onderhouden en breiden webapplicaties uit naar uw wensen, in de hoogst denkbare kwaliteit met de grootste gebruikersvriendelijkheid.

Website check en verbetering
Wij merken dat vele van de websites van onze klanten ontwikkelt zijn met verouderde code van verouderde specificaties. Dit kan grote gevolgen hebben, bijvoorbeeld dat uw website niet meer werkt als de software wordt geupdate omdat een website niet meer voldoet aan de laatste eisen. Ook kunnen spammers en andere kwaadwillenden zo veel gemakkelijker misbruik maken van uw website doordat oude code ook veiligheidslekken met zich meebrengt. Gastenboeken of reactie-formulieren die worden misbruikt door spammers zijn hier een goed voorbeeld van.

Wij kunnen voor u een website check uitvoeren en uw website verbeteren, wat wij doen in dat geval is het nalopen van uw website en oude code opfrissen naar nieuwe code. Ook implementeren we veiligheidscontroles en anti-spam maatregelen om misbruik door kwaadwillenden tegen te gaan. Met een e-Dot check bent u er zeker van dat uw website nog jaren mee kan en dat uw website veilig is tegen kwaadwillenden.

Implementatie betaalsystemen
e-Dot heeft jarenlange ervaring op het gebied van online betaalsystemen. Zo kunnen onze medewerkers kundig online betalingsapplicaties voor uw website ontwikkelen in samenwerking met partijen als Ogone en Docdatapayments, grote partijen op het gebied van online betalingen die online betalen voor uw klanten kunnen aanbieden in de vorm van bijvoorbeeld creditcards en iDEAL. Heeft u altijd al de wens gehad dat uw klanten online kunnen betalen op uw website? Wij adviseren, implementeren en ondersteunen.

Wacht niet langer en vraag een offerte aan voor uw wensen of bezoek de portfolio pagina voor voorbeelden van wat wij onder meer voor u zouden kunnen betekenen.
 

Scripting

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.