Hier vindt u enkele veel gestelde vragen over gereserveerde domeinnamen, als u vragen over uw diensten heeft kunt in uw My e-Dot een zeer uitgebreide veel gestelde vragen database raadplegen met vragen over het gebruik van de diensten zelf.

Mocht u ondanks deze informatie en de informatie op alle andere pagina's nog vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Wat is een gereserveerde domeinnaam?
Een gereserveerde domeinnaam is een domeinnaam die is vastgelegd met de bedoeling om er later iets mee te gaan doen. Een gereserveerde domeinnaam (of geparkeerde domeinnaam zoals wij er op de e-Dot website naar refereren) is alleen vastgelegd om het vastleggen, er zijn verder geen opties aan verbonden.

Hoe kom ik in contact met de eigenaar van zo'n domeinnaam?
Tenzij anders aangegeven wordt een domeinnaam geregistreerd op naam van de betreffende relatie, de contactgegevens worden dan opgeslagen in de zogenoemde WhoIs database zodat duidelijk is van wie de domeinnaam is. U kunt onze eigen WhoIs raadplegen om te kijken op naam van wie een domeinnaam is geregistreerd, hier vindt u ook de contactgegevens van de domeinhouder.

Indien een domeinnaam op naam van e-Dot zelf is geregistreerd heeft de betreffende relatie specifiek aangegeven dat hij of zij geen persoonlijke gegevens openbaar wenst te hebben, u kunt er dan niet achter komen op naam van wie een domeinnaam is geregistreerd en u kunt hier ook niet mee in contact worden gebracht. In verband met de privacy wetgeving kunnen wij als e-Dot deze informatie niet aan u verstrekken.

Wat is de rol van e-Dot in een reservering?
e-Dot fungeert in dit geval puur als de partij die het mogelijk maakt om domeinnamen te registreren voor derden.

Hoe kan ik zelf een domeinnaam laten reserveren?
U kunt zich hiervoor wenden tot de domeinregistratie pagina, op deze pagina vindt u alle informatie hiervoor die u nodig heeft.
 

Gereserveerde domeinnamen

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.