Met verschillende hostingpakketten als mogelijkheid kan de keuze voor u soms best lastig zijn. Op deze pagina kunt u informatie en advies inwinnen over wat voor u de beste keuze is.

Ons belangrijkste advies als u het niet weet is, begin met het instap pakket. Als wanneer dan ook blijkt dat u een ander of groter pakket nodig heeft dan kunt u namelijk ten aller tijde uw pakket aanpassen in uw My e-Dot. Dit kunt u zelf regelen, 24 uur per dag. Het instap pakket is het e-Starter hostingpakket.

Keuze bij een verhuizing
Indien u uw website wilt verhuizen en verplaatsen naar e-Dot is het belangrijk om direct de juiste keuze te maken. Het makkelijkste om dit te doen is om te kijken hoe groot uw website is qua bestandsgrootte en het eerste pakket te kiezen dat hierboven zit.

Persoonlijk advies
Uiteraard staan wij altijd voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Neem gerust contact op met ons om voorzien te worden van advies bij het maken van de juiste keuze.

Bestelling plaatsen
Indien u een dienst wilt bestellen kunt u een My e-Dot account aanmaken, vanuit onze My e-Dot klantenomgeving kunt u vervolgens een bestelling plaatsen en daarna uw diensten 24 uur per dag beheren.
 

Wat is voor u de beste keus?

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.