Ongewenste e-mail is tijdrovend en brengt veel irritatie met zich mee. Bij al onze hostingpakketten zit daarom ASSP voor cPanel inbegrepen. Met behulp van onze ASSP spamfilters zorgen we er voor dat de overlast hierdoor wordt beperkt tot het minimum.

Als u optimaal gebruik maakt van deze spamfilters kunnen we u garanderen dat bijna 99% van uw ongewenste e-mail wordt gefilterd. Zo zult u geen onnodige tijd meer hoeven te besteden aan het verwijderen van ongewenste e-mail.

ASSP
De afkorting ASSP staat voor Anti-Spam-SMTP-Proxy, de SMTP server is namelijk de plaats om spam tegen te gaan. ASSP is een OpenSource project en wordt in vele duizenden webservers ter wereld gebruikt. ASSP voor cPanel is betrekkelijk nieuw en zeer geavanceerd, de mogelijkheden voor de gebruiker zijn eindeloos en door de vele updates en toevoegingen die er uitkomen blijft de overlast voor u nihiel. Meer informatie over ASSP kunt u vinden op deze website.

Hoe ASSP werkt
Er zitten diverse filters in ASSP, meer dan 20 zelfs, waarvan de meesten zijn samengevoegd in een score-filter. Elke spamfilter kent een score toe aan een e-mail die u ontvangt, sommige filters zijn betrouwbaarder dan anderen (zoals filters die controleren of een afzender op een internationale zwarte lijst staat) en daarvan telt de score zwaarder. Is de totaal-score van een e-mail hoger dan onze ingestelde maximum waarde, dan wordt een e-mail gezien als spam. Doordat er wordt gekeken naar meerdere spamfilters en de wel of niet spam-markering niet afhankelijk is van één filter is de betrouwbaarheid zeer groot. Spam wordt naar een aparte spam-map geplaatst zodat u gewenste e-mail alsnog kunt lezen.

De gebruikersopties
U kunt zelf vele instellingen maken aan ASSP, u kunt filters aan en uitzetten, u kunt de spambox (plaats waar spam naartoe wordt geplaatst) naar eigen wens configureren en u kunt bijvoorbeeld spam die u toch krijgt rapporteren zodat de spamfilters nog beter kunnen worden afgesteld.

Probeer het zelf!
Kies voor kwaliteit met een e-Dot hostingpakket en ontdek alle mogelijkheden die wij bieden om de overlast van spam tot bijna het nulpunt te reduceren. De mogelijkheden op deze pagina beschreven omvatten slechts een deel van alle beschikbare mogelijkheden en er komen elke maand weer nieuwe mogelijkheden voor u bij.
 

Anti-spam maatregelen

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.