De status van een gewenste domeinnaam is opvraagbaar middels de WhoIs. Na de invoer van een domeinnaam zal de WhoIs de actuele status van de domeinnaam per geselecteerde extensie controleren. De WhoIs controleert tevens of uw gewenste domeinnaam geldig is in combinatie met de voorwaarden van de betreffende extensie.


Voer de domeinnaam hier in, voer deze in zonder extensie (dus in het geval van e-dot.nl voert u alleen de naam e-dot in). Om de status van de domeinnaam in combinatie met andere extensies te kunnen zien kunt u er een vinkje voor plaatsen.extensie: status: ext. info:

.be
wacht op invoer..

.com
wacht op invoer..

.nl
wacht op invoer..

.amsterdam

.asia

.bio

.biz

.cc

.ch

.club

.cn

.co

.co.uk

.com.au

.consulting

.de

.dj

.es

.eu

.fr

.in

.info

.it

.marketing

.me

.mobi

.net

.no

.nu

.org

.org.uk

.se

.social

.store

.tel

.training

.tv

.wiki

.ws


Domein is vrij: De domeinnaam is nog niet geregistreerd, u kunt de domeinnaam via e-Dot registreren. Daarna bent u de domeinhouder van de domeinnaam.

Domein is bezet: De domeinnaam is al vastgelegd, indien u degene bent die deze domeinnaam al heeft vastgelegd kunt u de domeinnaam naar e-Dot verhuizen. In elk ander geval is de domeinnaam helaas niet beschikbaar voor registratie. Door op de status te klikken kunt u informatie over de huidige registratie opvragen.

Domein is ongeldig: De domeinnaam die u wenst is ongeldig voor deze extensie, klik op het vraagteken er achter voor de voorwaarden van de extensie.

Status onbekend: De status kan niet worden opgevraagd, probeer het later nog eens of probeer het handmatig op te vragen door op de status te klikken (link naar externe website).

Het kan zijn dat de WhoIs soms onterecht een verkeerde status weer geeft, daar onze WhoIs koppelingen heeft met de WhoIs functionaliteit van de betreffende registries ligt dit echter grotendeels buiten onze macht. We doen ons uiterste best u zo goed en accuraat mogelijk te informeren.
 

WhoIs

home   |   sitemap   |   contact
  • Inloggen in uw My e-Dot:
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:
Veilig online betalen via iDEAL of een creditcard.